Kontakt

Nazovite Nas

Email

Pošaljite poruku

Često postavljana pitanja

Koji je vaš način rada?

Radimo isključivo po narudžbi jer kao što vidite nemamo web shop pa tako ni gotove poklon pakete. Može nas se kontaktirati putem upitnika na našoj web stranici ili telefonski (brojevi mob su navedeni u Kontaktima). Za izradu prijedloga i ponude potrebno nam je reći vaše želje, koja je prigoda, kojim budžetom raspolažete, koliko paketa trebate i okvirno rok dostave. Šaljemo vam slike prijedloga i ponude poklona, a možemo doći do vas i iz prezentirati da vidite kako naši paketi izgledaju uživo. Bez obaveze kupnje!

Pružamo slijedeće usluge:
– Konzultacije i savjetovanje
– Osmišljavanje paketa
– Pakiranje i dekoracija

Koje su cijene paketa?

Kod svakog paketa cijena ovisi o sadržaju i količini. Nakon što nam napišete putem našeg upitnika ili kontakt obrasca sve relevantne informacije, ponudu vam šaljemo mailom.

Postoji li mogućnost brandiranja poklon pakiranja?

Na poklon kutije možemo dodati vaš logotip, izraditi personalizirani papirnati ovitak ili čak direktni tisak na kutiju. Ukoliko se paketu dodaje branding/logo, cijena se u skladu s time mijenja.

Može li se mijenjati sadržaj paketa?

Naravno! Paketi koje vidite na našim društvenim mrežama, naši su prijedlozi koje možemo prilagoditi prema vašim potrebama – nadodati ili izbaciti određeni proizvod, ili ga zamijeniti sličnim. Također prilagođavamo ih prema vašem budžetu s kojom raspolažete.

Koja je veličina poklon paketa?

Poklon paketi dolaze u kutijama, u dvije dimenzije (manja i veća) i dvije boje (crna i slonova kost). Možemo ponuditi i izradu posebnog pakiranja, no samo za veće narudžbe. Paketi ne trebaju nužno biti upakirani u kutije – moguće je složiti u poklone vrećice.

Kako se dostavljaju poklon paketi?

Dostave na području Zagreba iznad 10.000 kn + PDV dostavljamo besplatno. Dostave van grada Zagreba obračunavaju se prema važećim cjenicima dostavnih službi – bez obzira na količinu.