Što (u box) spaja Gifteriju i Green&More

Ako ste pomislili da ukusni i delikatesni proizvodi ne mogu biti i zdravi, tu smo da to promjenimo. Green&More je hrvatski brand u čijem se portfelju nalaze upravo takvi pripravci: jedinstveno neodovljivi krem namazi na bazi meda i voća, delikatesni aktivirani kolačići te funkcionalni pripravci za zdravlje i ljepotu.

Osim što Green&More brand njeguje zeleno poslovanje iz kojeg proizlaze proizvodi čija je beskompromisna kvaliteta potvrđena organskim, veganskim, gluten free i Halal certifikatima, odabrani su kao dio Gifterija poklon paketa upravo zato jer se izvrsno nadopunjuju kroz načela o izvrsnosti. Iznimna ponuda, vrhunska kvaliteta, okusi, dizajn i pakiranja Gifterije i proizvodi Green&More-a savršen su par kad je u pitanju poklon nekom posebnom, poslovnom partneru, obitelji ili možda sebi.

Delikatesa s potpisom

Green&More aktivirani kolačići su zdravi, ukusni, slasni i slatki te bez dodanih šećera, neodoljivi za sve prilike i generacije. Sadržano prirodno bogatstvo nutrijenata i proteina dolazi iz aktiviranih orašida, a za sjajan okus zaduženi su dodani začini i liofilizirano voće. Zadovoljit će i najzahtjevnija nepca, a dostupni su u Gifterija poklon paketima u tri okusa:

  • pistacio-limun – zalogaj koji pruža osvježavajuću citrusnu aromu pomno izbalansirane recepture
  • kakao-naranča – potpuno nova dimenzija čokoladnog gastro doživljaja s daškom naranče
  • divlja borovnica – donosi vam okus i aromu prave šumske borovnice

Pokloniti med znači pružiti sladak dar i želju za zdravljem

Med je prirodna riznica vitamina, minerala, enzima i aminokiselina, a u jedinstvenoj formulaciji s dodatkom limuna-đumbira, jagode, borovnice ili mlade zelene pšenice kako ga izrađuju u Green&More, višestruki su razlozi za uvrstiti ih u Gifterija poklon pakete. Blaga krem struktura, delikatesni i zdravstveni balans formulacija ističe sve kombinacije kao izvrsne, a za neodlučne gurmane, dostupan je i kao selekcija medova 4u1.

Zdravo i ukusno sinonimi su najbolji poklon

Pregršta je razloga za odabrati baš Green&More kao dio poklon paketa s potpisom Gifterije.  Pokloniti povjerenje ovom brandu znači da ne morate razmišljati jer jedno je sigurno – njihova beskompromisna kvaliteta osvojit će odabrane primatelje na prvu.